Prima Pagina
Exemple de Lucru
Referinte
Cariere
Produse
Contactati-ne
Google
Cauta WWW
Cauta bitomic.net
Cauta bitomic.ro
Noutati Bitomic
01 Oct 2007
Bitomic a lansat pcFact: program de gestiune si tiparire facturi si chitante destinat persoanelor fizice sau juridice. Apasati aici pentru mai multe informatii.
08 Feb 2006
Bitomic Software a devenit Partener Certificat Microsoft.
01 Dec 2005
Bitomic a lansat pCont: program de gestiune contabila si operationala destinat persoanelor fizice sau juridice care utilizeaza sistemul de contabilitate in partida simpla. Apasati aici pentru mai multe informatii.
Aplicatia Bella Finestra a companiei Bitomic Software a fost certificata Microsoft de catre Veritest
Bitomic a lansat eDEN: unealta de convertire a bazelor de date pentru procesul de denominare. Apasati aici pentru mai multe informatii
Bitomic Software a īnceput un nou parteneriat cu compania BitPole Software Solution, NY, USA
Bitomic este o companie software "Windows only" care este specializata īn solutii pentru baze de date folosind produsul Microsoft Visual Studio ca principala platforma de dezvoltare. Din anul 2000, compania Bitomic Software a livrat solutii profesionale clientilor din S.U.A., U.K si Romānia.

Mai jos este lista de servicii pe care le oferim:
 • Dezvoltare Software la cheie
 • Consultanta
 • Īntretinere pentru Sisteme Existente
 • Produse Software

  Echipa
  Suntem māndri ca producem produse software de īnalta calitate folosind standarde bine definite īn ceea ce priveste analiza, modelarea, scrierea codului, interfata cu utilizatorul, documentarea si ajutorul oferit clientului.

  Echipa noastra a lucrat timp de 5 ani la dezvoltarea aplicatiilor mici, mari si foarte mari īn domeniile telecomunicatiilor, medicinii, financiar, de personal si de administratie publica.

  Domenii de experienta
  Unelte de dezvoltare:
  Visual Studio.NET, Visual Studio 6, Microsoft Office

  RDMS:
  SQLServer, Oracle, MSAccess

  Servere WEB:
  Microsoft IIS

  Tehnologii:
  Client/Server, Framework .NET, ADO.NET, ASP.NET, COM, DCOM, ADO, DAO, ASP, DHTML

  Daca aveti o propunere de proiect, va rugam completati acest Formular pentru o Estimare Bruta (format Microsoft Word) si trimiteti-l la office@bitomic.ro. Vom studia cerintele dumneavoastra si va vom contacta cāt de curānd posibil.
 • De ce externalizare?
  "Do what you do best and outsource the rest" ("Fa ce faci cel mai bine si externalizeaza restul") este un citat simplu, dar īn acelasi timp convingator atribuit maestrului managementului Tom Peters. Urmānd aceasta maxima, managementul executiv al organizatiilor din toata lumea foloseste externalizarea pentru reducerea costurilor si īmbunatatirea calitatii.
  Sunt partenerii nostri multumiti?

  Vedeti ce au partenerii nostri de spus despre munca noastra
  Cariere la Bitomic Software
  Īti place sa programezi?

  Alatura-te echipei Bitomic. Apasati aici pentru mai multe detalii...
  Copyright BITOMIC Software, 2000-2006
   

  Harta Site