Licenţă de utilizare

Aplicaţia eDEN este proprietatea firmei Bitomic Software.

 

Folosirea aplicaţiei este gratuită.

 

Firma Bitomic Software īşi exprimă īn mod explicit declinarea oricărei garanţii, expresă sau implicită, īn ceea ce priveşte produsul oferit, pe care un utilizator o poate invoca īn urma folosirii aplicaţiei eDEN. Firma Bitomic Software nu este responsabilă de costurile şi/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea aplicaţiei.

 

Firma Bitomic Software nu oferă nici o garanţie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale sau securitatea serviciilor aplicaţiei sale. De asemenea, Bitomic Software nu oferă nici o garanţie īn cazul oricăror consecinţe care pot apărea, cauzate de nefuncţionarea aplicaţiei eDEN.

 

Firma Bitomic Software nu poate fi trasă la răspundere pentru nici un prejudiciu, de orice natură, pe care folosirea acestei aplicaţii o poate aduce.

 

Utilizatorul este responsabil pentru securitatea copiilor de siguranţă, a bazelor de date sau a oricăror alte materiale sau fişiere. Bitomic Software nu īşi asumă responsabilitatea pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit asupra acestor resurse ca urmare a unor disfuncţionalităţi de orice fel ale aplicaţiei eDEN.

 

Firma Bitomic Software poate să renunţe īn orice moment la furnizarea acestui serviciu fără nici o obligaţie faţă de utilizator.

 

Clientul nu poate sub nici o condiţie să vāndă sau īnchirieze aplicaţia eDEN.

 

Folosirea oricărui serviciu al acestei aplicaţii implică automat acceptarea tuturor acestor termeni şi condiţii.

 

Firma īşi rezervă toate drepturile asupra aplicaţiei eDEN.